Sony PlayStation 4 500 GB (cena od 6 590 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/2981199/sony-playstation-4-500-gb.jpg

    0
  • https://www.exasoft.cz/img.asp?stiid=140557&CacheStr=3276

  • http://www.kuma.cz/images/69148.jpg

  • http://www.softcom.cz/eshop/img.asp?stiid=165749

  • http://www.nakupnigalerie.cz/content/images/0191443_0.jpeg

  • https://www.herni-svet.cz/wareImages/17/5/017545_pd.jpg

  • https://www.xplace.cz/gallery/products/middle/12223.jpg

Speciální bundle je prodáván včetně hry Watch Dogs s 60 minutami exkluzivního herního obsahu navíc. Systém PlayStation 4 otevírá dveře k neuvěřitelnému putování novými úchvatnými herními světy a komplexně propojenou herní komunitou. Systém PS4 staví na první místo hráče – začíná s úžasnou počáteční nabídkou her a dalších 180 titulů je už ve vývoji. Zahraj si na »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 87%

(18 recenzí)
  • Výborná herní mašinérie. Skvělá hratelnost a výborný zázitek z her. Stylovy a funkcne vyborny novy ovladac s podsvicenim, bezdratovy s indikatorem vydrze (nabiji se pres USB, lze nabijet i telefon a pod.). Pripojeni k internetu a podpora novych verzi jak produktu, tak patchu her. Par her na storu i zdarma (dobre napr Blacklight -strilecka, ci war thunder - podoba world of tanks). Ukladani her v prubehu hrani.

  • Prostě super ! ;-)

  • Kdo mel ps3 a byl spokojenej tak ted se s prominutim posere .Ps4 je bozi komplet ve všem.Grafika, vykon, nove funkce jako nahravani apod.doporucuji

Recenze Sony PlayStation 4 500 GB

Filtrovat:

Michal Šrámek, 2015-03-02
PRO:
  • Výborná herní mašinérie. Skvělá hratelnost a výborný zázitek z her. Stylovy a funkcne vyborny novy ovladac s podsvicenim, bezdratovy s indikatorem vydrze (nabiji se pres USB, lze nabijet i telefon a pod.). Pripojeni k internetu a podpora novych verzi jak produktu, tak patchu her. Par her na storu i zdarma (dobre napr Blacklight -strilecka, ci war thunder - podoba world of tanks). Ukladani her v prubehu hrani.
PROTI:
  • Mala paměť na disku.
  • Nepodporuje VGA, nutná redukce HDMI (male) na VGA (female) + audio (ano existuje, mám ji doma a používám),
  • Cena! Přemrštěné ceny her a příslušenství (platí se hold za značku a inovaci). Nepodporuje hry ze starších konzolí, což mne nejen štve, ale i mrzí.
  • Velice málo her na multiplayer - split screen (stejné jako u Xboxu). Tvurci nepodporují moc schromazdeni pratel u gauce a hraji na jednom PS. Vetsinou je nitny PS-plus : mesicni placeni za moznost hrani multiplayeru pres net. Take nevyhoda, rekl bych.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Dave, 2016-01-03
PRO:
  • Prostě super ! ;-)
PROTI:
  • Možná jen nekompatibilita PS3 her a zatím ne moc obsáhlá nabídka PS4 her (to se ale jistě do budoucna změní :-))
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.
Katynka, 2016-01-07
PRO:
  • Je to pokrok pro větší zážitek ze hry, to se musí zkusit.
PROTI:
  • Není možnost vybrat si při nastavení jazyk češtinu, což mi nevyhovuje, protože jen v angličtině je to složité pro pochopení všech detailů v nastaveni.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
gruber, 2016-01-03
PRO:
  • -úplně vše výborné
PROTI:
  • -nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Vladimír S., 2016-01-14
PRO:
  • Jednoduchá instalace a obsluha.
  • Hezké hry, hodně dobré jsou hlavně exkluzivní tituly.
  • Ergonomický ovladač.
  • Možnost postavit přístroj 'na výšku'.
  • Napájecí zdroj integrovaný v přístroji.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Brauer, 2015-12-31
PRO:
  • Cena za Ps4 je velice dobrá
  • Grafika perfektní
PROTI:
  • Načítaní media z BD velice hučí to je asi jediný co mi na výrobku vadí
  • dělá to veliký kravál
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Miroslav Prchal, 2015-12-31
PRO:
  • Super doplněk domácnosti. Nepochopím, jak je možné, že existují rodiny, kde ještě PS4 nemají. Multimediální centrum, které si od první chvíle zamilujete. Navíc jak je bílý, tak se mi neskutečně hodí do bílé stěny. Super.
PROTI:
  • Zatím jsem neviděl žádný nedostatek.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
David, 2015-12-26
PRO:
  • Playstation 4 splnil má očekávání
PROTI:
  • PS TV co měl být zdarma k Playstation 4 500GB Black jsem neobdržel!!!!Už jsem psal na reklamace tak uvidím
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
šárka, 2015-12-21
PRO:
  • krásný design
PROTI:
  • hodně se přehřívá, není to tak svižné
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lubo, 2015-12-20
PRO:
  • super grafika, zvuk i ovládání her
PROTI:
  • vysoké pořizovací cena, drahé hry, hlučná mechanika, chybí čeština
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Karla, 2015-12-15
PRO:
  • Ještě jsem nevyzkoušela. Je to dárek pod stromeček.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Anonymous, 2015-12-14
PRO:
  • skvělé. Mnohem lepší koupě než Xbox One.
  • Kromě hromady kablů jsou ještě součástí balení Sony sluchátka, které se dají použít jako hands-free u mobilu, skvělý bonus. (před pár dny mi totiž začali blbnout sluchátka a člověka potěší, že nemusí jít kupovat nové)
PROTI:
  • nové ovladače Dualshock mají malou výdrž baterky, v tomhle soudruzi návrháři prostě selhali (svítící ledky v předu na ovladači zbytečně žerou baterku, atd.)
  • Porovnání se starší verzí Dualshocku:
  • Dualshock PS3 výdrž baterky cca 25 hodin aktivního hraní.
  • Dualshock PS4 výdrž baterky jenom cca 7 hodin aktivního hraní.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Petra, 2015-12-12
PRO:
  • zatím nemohu hodnotit, je to dárek k Vánocům!!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
anonym, 2014-09-01
PRO:
  • jsem konzolista PSkař, nemám, co bych vytknul
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zb. Sm., 2014-06-05
PRO:
  • Parádní produkt kde všechno šlape jak má. Nedávám ho z ruky.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Roman, 2014-12-13
PRO:
  • tato konzole je naprosto špičková, jsem velmi spokojen. Před tím jsem vlastnil xbox 360
PROTI:
  • nevyhovuje mi že se musí platit přístup k online hraní :( ale to je ted i konkurence xbox one
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
hanz2012, 2014-10-11
PRO:
  • Grafika her,novy ovladac.
PROTI:
  • nepodporuje filmy v souboru avi,nelze vkládat videa a fotky z mobilu cikamery do konzole
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
martin, 2013-12-31
PRO:
  • Kdo mel ps3 a byl spokojenej tak ted se s prominutim posere .Ps4 je bozi komplet ve všem.Grafika, vykon, nove funkce jako nahravani apod.doporucuji
PROTI:
  • Jelikoz je konzole nova jeste neni tolik her ale par mesicu postaci a bude jich dost.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.